Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

4. decembar 2018.

Iz gradskog budžeta u Kraljevu je ove godine potrošeno 30 miliona dinara za troškove naknade štete od ujeda pasa koji nemaju vlasnike, pa je Gradsko veće danas, iz tekuće budžetske rezerve, u te namene uzdvojilo još 3,5 miliona dinara

Svih 30 miliona dinara, koliko je u ovogodšnjem budžetu bilo planirano za naknadu štete onima koji su tužili grad Kraljevo zato što ih je ujeo pas koji nema vlasnika, već je potrošeno. Izvestan broj građana u takvoj situaciji nije presavio tabak i tužio lokalnu samoupravu, već su tražili vansudsko poravnanje. Kako zbog novca potrošenog za namirenje obaveza po pristiglim presudama, nema dovoljno sredstava da budu namireni oni koji su tražili sporazumni dogovor o naplati štete, gradski većnici danas su doneli odluku da iz tekuće budžetske rezerve u tu svrhu bude izdvojeno još 3,5 miliona dinara.

Nakon što je na prethodnoj sednici gradske skupštine usvojena Odluka o gasifikaciji, na današnjoj sednici Gradskog veća izglasana je Odluka o formiranju Komisije, odnosno Stručnog tima za sprovođenje postupka izbora strateškog partnera za realizaciju gasifikacije široke potrošnje na teritoriji grada Kraljeva.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Kuzma

    Gost - Kuzma

    U proseku Kraljevcani se ujedaju za po100hiljada dinara dnevno. Tu nesto nije u redu. Preterano. Ogroman upad u budzet je u pitanju.Ako je to istina, zdravlje gradjana je ozbiljno ugrozeno.
    • Ime: Kuzma