Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

27. decembar 2018.

Učenici Medicinske škole, predstavnici Sindikata nemedicinskih radnika Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu, humanitarna organizacija ''Ljubi bližnjeg svog'', ali i đaci Ekonomske škole obradovali su decu koja se leče na odeljenjima bolnice

Uz pomoć profesora, učenici ove škole izveli su predstavu ''Moderna bajka'' u kojoj su uživali deca, roditelji, medicinske sestre. Čak dva Deda Mraza delili su poklone, pa je i radost mališana bila dvostruka.

Humanitarna organizacija ''Ljubi bližnjeg svog'' je tradicionalno poslala poklone koje su za svoje drugare prikupili vršnjaci iz inostranstva.

Sindikat nemedicinskih radnika od svog osnivanja organizuje akciju poklanjanja novogodišnjih paketića najmlađim pacijentima. Kako su nam rekli, vidno raspoloženi i spremni za novogodišnju žurku sa decom, pokloni su sastavljeni od slatkiša, slaniša, igračaka i mnogo ljubavi i lepih želja.

I ove godine se sa petog sprata hirurške bolnice čula pesma i vesela graja, uz želje za brzo ozdravljenje mališana i radosne nastupajuće praznike.

I učenici Ekonomske škole u ulozi Deda Mraz

Na inicijativu učenika odeljenja III/2 Ekonomske škole, prikupljeni su slatkiši za novogodišnje paketiće koji su namenjeni deci koja se leče u kraljevačkoj bolnici.

Profesori, pedagog i direktor ove škole su zajedno sa učenicima posetili odeljenje pedijatrije i dečje hirurgije i mališanima podelili pripremljene poklone.

Uz reči podrške i ohrabrenja koje su uputili najmlađima, obećali su da će tradicija i dogodine biti nastavljena.

                     Dragana Petrović, PR Opšte bolnice „Studenica“

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Ivana

    Gost - Ivana

    Bravo za djake, bravo za profesorku!
    • Ime: Ivana