Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net
×

Obaveštenje

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

×

Poruka

fsockopen(): unable to connect to ssl://query.yahooapis.com:443 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known)

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

2. januar 2019.

Studentski parlament Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, organizovao je humanitarnu akciju podele novogodišnjih paketića deci oboleloj sa autizmom, koje okuplja udruženje „Autizam“ Kraljevo

Najbolji način, kažu, da svaki dan dobrim započne, jesta da kad se probudite pomislite na to kako da tokom dana obradujete barem jednu osobu. Možda baš pod tim geslom, Studentski parlament Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, organizovao je humanitarnu akciju podele novogodišnjih paketića deci oboleloj sa autizmom, koje okuplja udruženje „Autizam“ Kraljevo.

- Mi smo želeli da ulepšamo praznične dane deci, poklonivši paketice mališanima sa autizmom kojima je radost zaista potrebna – ističe Stefan Adžić, predsednik Studentskog parlamenta na Fakultetu za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu.

Dogadjaju su prisustvovali i studenti fakulteta, dekan prof. dr Mile Savković i prodekan za nastavu prof. dr Aleksandra Petrović.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments