Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

16. januar 2019.

Kompanija „Leoni“ objavila je konkurs na koji mogu da se prijave i studenti Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, a jedan od uslova je da imaju prosek iznad 8,5 i srednji nivo znanja engleskog jezika

Kompanija Leoni raspisala je konkurs za dodelu studentskih stipendija za školsku 2018/2019 godinu.na kojem mogu da konkurišu redovni studenti završne godine osnovnih ili master studija Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu Univerziteta u Kragujevcu  i Mašinskog, Elektronskog i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Na konkurs mogu da se prijave studenti sa prosekom ocena iznad 8,5 i sa srednjim nivom znanja engleskog jezika. Poželjno je iskustvo u radu na različitim projektima i učešće u vannastavnim aktivnostima.

Stipendija kompanije „Leoni“ iznosi je 20.000 dinara mesečno i nju će studenti dobijati 10 meseci, počev od januara 2019. godine, a po završetku osnovnih ili master studija, stipendisti će dobiti mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa u kompaniji Leoni.

Obaveze stipendista su da redovno polažu ispite i dostavljaju dokaz o položenim ispitima, da završe studije u roku predviđenom za datu studijsku grupu, da zasnuju radni odnos u kompaniji Leoni i da nakon zasnivanja radnog odnosa ostanu u kompaniji „Leoni“ najmanje 20 meseci.

Prijave sa biografijom, motivacionim pismom, preporukama, uverenjem o upisanoj godini, položenim ispitima i prosečnoj oceni slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 29. januara 2019. godine.

foto: Pixabay

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments