Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

27. januar 2019.

U zaseoku Borovo u kraljevačkom selu Gokčanica, topljenje snega dovelo je do toga da se deo brda odvoji i bukvalno „sruči“ na put koji je takođe potkopan, ali u ovom kraju ima i drugih probema

Klizište u zaseoku Borovo u kraljevačkom selu Gokčanica pokrenulo se na desetak metara od prve kuće, u kojoj trenutno niko ne živi, ali je presečen put meštanima šest zaseoka. U jednom zaseoku ima i školske dece.

Meštani kažu da je Mesna zajednica prijavila pojavu klizište Štabu za vanredne situacije, gradonačelniku i JP „Putevi“ Kraljevo, ali da još niko nije došao da sagleda kako bi problem mogao da bude rešen.. Prema rečima meštana, zemlja u tom kraju je još od prošlog leta ostala natopljena vodom, a sneg je, kako kažu, težinom samo pokrenuo tlo. Oni dodaju i da to nije jedini problem koji imaju, jer – ni skoro pola godine posle poplava u avgustu prošle godine, kada je  voda „odnela“ most za zaselak Dobra Bukva, most još nije popravljen, pa deca reku prelaze preko dve postavljene šine, rizikujući da tako upadnu u vodu, što se nažalost i desilo jednom, srećom po dete - bez posledica.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments