Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. februar 2019.

Na Fakultetu za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, Studentski parlament obnovio je posle pet godina obnovio nekadašnju tradiciju dobrovoljnog davanja krvi od strane studenata, koji su se danas odazvali u velikom broju

Studentski parlament Fakulteta za mašinstvo i gradjevinarstvo u Kraljevu u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi na fakultetu. Na taj način obnovljena je lepa akcija, koja je prekinuta pre nešto vise od pet godina.

- Naš cilj je da akcija postane tradicija na našem fakultetu. Pored studenata koji studiraju na našem fakultetu, dobrovoljnom davanju krvi su se pridružili i studenti sa drugih fakulteta. Ovo je jedna od najbrojnijih akcija mladih u Kraljevu i mislim da je preko potrebno da mi mladi budemo ujedinjeni i složni u ovakvim stvarima - kaže Stefan Adžić, predsednik Studentskog parlamenta.

Današnjem dobrovoljnom davanju na krvi na Fakultetu za mašinstvo i gradjevinarstvo prisustvovalo je 70 ljudi, a prikupljeno je više od 55 jedinica krvi.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments