Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. mart 2019.

Omiljenom glumcu su na 54. Sajmu automobila u Beogradu uručeni ključevi novog Hyundai Tucsona, a Hyundai i Marić centar predstavljaju i nagradno  takmičenje “Hyundai te vodi u Rim”; evo kako i vi možete da učestvujete

Sajam automobila, 54. po redu, na kome veliki broj izlagača predstavlja svoje adute. svečano je otvorio pozorišni, televizijski i filmski glumac Vlasta Velisavljević, koji je sa svoje 92 godine jedan od dvojice najstarijih vlasnika uredne vozačke dozvole u Srbiji.

Sajam će trajati do 31. marta, i sadržaće brojne pogodnosti za buduće kupce, jer Sajam oduvek ima naglašen prodajni karakter.

Na konferenciji za novinare našem poznatom glumcu Vojinu Ćetkoviću uručeni su ključevi od novog Hyundai Tucsona i Vojin će u narednom peridou biti novo zaštitno lice Hyundai za Srbiju.

Na štandu Hyundaija možete pogledati sve aktuelne modele iz prodajne game.

Sajamska premijera je predstavljanje nove, restilizovane verzije modela "elantra sedan 2019". Nova Elantra je modernog dizajna sa odličnim motorom i poboljšane bezbednosti.

U dosadašnjih šest generacija, od prvog lansiranja u SAD 1991. godine, prodato je više od tri miliona "elantri", a ovaj model je i nosilac brojnih priznanja.

Posetioci štanda moći će da pogledaju redizajnirane modele kao što je gradski mališan model i10 i prestavnika kompaktne klase model i30. 

Pored novih modela od danas je na snazi i sajamski cenovnik koji porazumeva i specijalnu ponudu za Hyundai Tucson 1.6 GDI Style od 17.990 evra.

Sva vozila su na raspolaganju za isporuku odmah!

Zainteresovanim kupcima se pored sajamskih cena nude i povoljni uslovi otplate putem kredita ili lizinga kao i garancija od 5+2 godine bez ograničenja na pređenu kilometražu.

Sve sajamske pogodnosti važe i u prodajnom salonu Marić centra u Progorelici.

Nagradna igra “Hyundai te vodi u Rim”

Šta je zajedničko za Čelsi, Romu, Atletiko, Hertu i Olimpik? Hyundai! Hyundai Motor Company je zvaničan partner ovih velikih evropskih klubova. Time Hyundai nastavlja višedecenijsku podršku FIFA i UEFA takmičenjima.

Veliki fudbalski mečevi su mesto susreta prijatelja, generacija, porodica, istomišljenika i pripadnika suprotnih tabora, koji se poštuju. Zamisli da si deo takve energije, na stadionu Olimpico 12. maja ove godine! Zato vas Hyundai i Marić centar pozivaju da se uključite u  nagradno takmičenje “Hyundai te vodi u Rim

Dođete u Marić centar i svoju fotografiju sa Hyundai automobilom podelite na Facebooku i Instagramu. Tako stičeš i pravo da učestvuješ u kvizu, u kome su pitanja vezana za fudbalske klubove, koje sponzoriše Hyundai.

Igra traje do 1. aprila i nagrade zavise od broja  lajkova na Instagramu.Pogledajte OVDE!

 

 Prva nagrada - odlazak u Rim na utakmicu Roma - Juventus 12.05.2019  za 2 dobitnika, 4 osobe!

• Druga nagrada - fudbalski dres omiljenog kluba po izboru (jednog od onih koje sponzoriše Hyundai)

• Treća nagrada - fudbalska lopta po izboru

Zato pokaži znanje o fudbalu i koliko prijatelja i sledbenika imaš!

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments