Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

24. april 2019.

Ako vam zatrebaju pravi promoteri Kraljeva, pročitajte zašto možete da računate na učenike pet odeljenja prvog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ (dva sa Beranovca i tri iz Ribnice), koji su svojim primerom pokazali koliko vole svoj grad

Na štandu – bedževi, magnetići i i uskršnja jaja, kraj štanda OŠ „Vuk Karadžić“ na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu – raspoloženi prvaci koji prolaznicima nude flajere „Dečji turistički vodič“ – da ih upoznaju sa projektom koji su sproveli uz podršku svojih učiteljica, veroučitelja i roditelja. Slučajni prolaznici takođe oduševljeni akcijom – zastaju da kupe magnetić koji su svojom rukom oslikale dečje ruke, ili odaberu neko uskršnje jaje u živim bojama. Cena – nema, jer svako plaća onoliko koliko sam odredi. 

Pogledajte kadrove sa današnjeg događaja na Trgu srpskih ratnika:

- Realizujući projekat koji smo osmislili, obilazili smo Kraljevo i sva ona mesta koja bi u našem gradu trebalo da budu vidljiva za svakog namernika ili slučajnog gosta i koja želimo da ispromovišemo – kaže Vesna Ristović, učiteljica jednog od pet odeljenja prvaka u OŠ „Vuk Karadžić“ (tri iz matične škole u Ribnici i dva sa Beranovca), koji su realizovali ovaj projekat.

Današnja, završna aktivnost projekta vezana je sa akcijom u kojoj su deca pravila magnetiće i osmišljavala bedževe i flajere na temu „dečji turistički vodič našeg mesta“.

- Na magnetićima i flajerima su isključivo naše fotografije institucija i spomenika koje smo obišli tokom prethodnih mesec dana. U saradnji sa roditeljima, a u okviru Kluba nastavnika i roditelja koji postoji u našoj školi napravili smo sve ovo – kaže Ristović, ističući veliku pomoć roditelja prvaka u realizaciji projekta.

Kraljevačka štamparija „Mak di“ projekat je podržala besplatno odštampavši flajere, hotel „Turist“ i udruženje „FenomenA“ ustupivši stolove, odnosno – štand. Za đake je projektna nastava obavezan vid aktivnosti koji je predviđen novim nastavnim planom i programom. Učitelji biraju sadržaje, ističe naša sagovornica i objašnjava da je njihova želja bila upravo promocija našeg kraja.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments