Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. maj 2019.

Za Dan Evrope prve tri ekipe su nagrađene vrednim poklonima (tableti, slušalice, zvučnici), koji su donacija Delegacije EU u Srbiji, a kraljevačka biblioteka je svim takmičarima poklonila knjige i besplatnu godišnju članarinu

Četvrtu godinu zaredom, u Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“ u Kraljevu, obeležava se Dan Evrope. Kraljevačka biblioteka je članica EUteka mreže, koju čini 48 biblioteka na teritoriji Srbije, a čiji je osnivač Delegacija EU u Srbiji. Zahvaljujući dobroj saradnji u okviru same mreže i uz pomoć kolega iz Narodne biblioteke Užice, organizovan je kviz Evropa i mi, u kome su svoje znanje o Evropi i EU pokazali kraljevački srednjoškolci.

Timove je prijavilo pet srednjih škola: Elektro-saobraćajna tehnička škola Nikola Tesla, Ekonomska škola, Medicinska škola, Poljoprivredno hemijska škola Dr Đorđe Radić i Umetnička škola, a učesnici su odgovarali na pitanja iz 10 kategorija (slikarstvo, književnost, jezici, države i simboli...)

Prve tri ekipe su nagrađene vrednim poklonima (tableti, slušalice, zvučnici), koji su donacija Delegacije EU u Srbiji, a biblioteka je svim takmičarima poklonila knjige i besplatnu godišnju članarinu.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments