Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. maj 2019.

Iz sredstava tekuće budžetske rezerve pet miliona dinara biće izdvojeno za realizaciju projekta „Sanacija fasade zgrade Gimnazije i Ekonomsko-trgovinske škole", odlučili su kraljevački većnici

Sa sedam miliona dinara iz budžeta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i još pet miliona dinara iz lokalnog budžeta počeće 5.rekosntrukcija fasada Gimnazije i Ekonomsko-trgovinske u Kraljevu. Po završetku tog posla, četiri srednje škole sa teritorije grada Kraljeva imaće potpuno nove fasade i zgrade koje su rekonstruisane po principima energetske efikasnosti.

Uz pomoć Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, preko KfW programa, ranije je obezbeđeno i skoro 60 miliona (uz učešće grada) za rekontrukciju zgrade Mašinsko tehničke škole „14. oktobar“. Takođe, uz pomoć Ministarstva energetike (lokalna samouprava je i u tom slučaju obezbedila nedostajući novac), obezbeđena su sredstva i za rekonstrukciju zgrade Elektro-saobraćajno tehničke škole „Nikola Tesla“ u Kraljevu koja će, kako je najavljeno, započeti tokom ove godine.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments