Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. maj 2019.

Uprkos hladnom vremenu, žurka maturanata koja je danas počela u bašti kraljevačkog restorana „Pariz“ nastavila se i večeras, a neki od srednjoškolaca (u šali ?)kažu da na Trgu srpskih ratnika žele da dočekaju i sutrašnji Maturski ples

Veselo je i bučno večeras ispred restorana „Pariz“ na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu. Ovogodišnji maturanti malo su poranili, jer je ta vrsta okupljanja srednjoškolaca ranijih godina bila rezervisana za jutarnju žurku u „Parizu“ na dan održavanja Maturskog plesa. Đaci završnih razreda kraljevačkih srednjih škola tradicionalno slave oproštaj od đačkog doba ovom manifestacijom, ali su ovogodišnji maturanti, očigledno odlučili da svom slavlju dodaju – dan više.

Maturski ples će ove godine u Kraljevu biti održan 15. put, a oni koji su rođeni te godine – sada već završavaju osnovnu školu. Iako slovi za za manifestaciju radosti, ima i onih kod kojih, kako navode, Maturski ples budi tugu, zato što se u Kraljevo vraća sve manji broj onih koji odavde odlaze na studije.

U svakom slučaju, želimo da sutrašnji dan svi maturanti i njihovi roditelji pamte po lepom, ali da zauvek pamte kako je „mladost nešto što imaju samo mladi, a znaju da cene samo stariji“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments