Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. jun 2019.

Predstavnici Dino parka sa Zlatibora posetili su mališane koji trenutno borave na odeljenjima pedijatrije i dečje hirurgije u kraljevačkoj bolnici  i doneli poklone za najmlađe pacijente i bolnicu u kojoj se deca leče

Ovo je druga poseta predstavnika Dino parka Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, jer su i prošle godine takođe bili u gostima sa darovima. Ovoga puta bolnici su poklonili dva televizora, jastuke za dečju igraonicu, porodične ulaznice za Dino park i slatkiše za mališane.

Slavica Marić, PR menadžer Dino parka, poreklom Kraljevčanka, istakla je zadovoljstvo kompanije, zbog mogućnosti da donacijama pomognu u stvaranju lepših uslova za boravak malih pacijenata. U nastavku akcije, obići će i druge zdravstvene ustanove u Srbiji, kako bi najmlađima olakšali dane koje provode na lečenju.

U ime menadžmenta OB ''Studenica'' donatorima se zahvalio dr Milan Parezanović, pomoćnik direktora, osvrnuvši se na radost koju je kod najmlađih izazvala njihova prošlogodišnja poseta kada su na poklon dobili ulaznice za Dino park. Mališani su bili nestrpljivi da što pre krenu put Zlatibora i uživaju u bogatim sadržajima koje park pruža. Sigurni smo da  će tako biti i ove godine. Dr Parezanović je zahvalio i na tome što predstavnici Dino parka misle na decu, pa svojim poklonima pomažu i lekarima i medicinskim sestrama da svoj posao obavljaju u lepšem ambijentu.

Zamenik načelnika pedijatrijske službe, dr Srđan Danojlić, je takođe zahvalio gostima na vrednim poklonima, poželevši im uspeh u daljem radu i nastavak saradnje na obostrano zadovoljstvo.

                      Dragana Petrović, PR menadžer Opšte bolnice „Srtudenica“

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments