Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

11. jun 2019.

Zahvaljujući akciji Rotari kluba Kraljevo, tokom koje je podeljeno 12 računara, od danas svaka gradska i seoska škola na teritoriji grada Kraljeva ima bar po jedan računar

U razvijenom svetu ova vest bi davno bila bajata – od danas svaka gradska i seoka škola  na teritoriji Kraljeva ima bar po jedan računar!

Poslednja u nizu četiri računara dobila je OŠ “Stefan Nemanja“ iz Studenice za svoja odeljenja u Rudnu, Reci, Bzoviku i Mlanči.

Ovo je rezultat višemesečnog projekta Rotari kluba Kraljevo pod nazivom NIJEDNA ŠKOLA BEZ RAČUNARA, u kojem su učestvovali i rotarijanci iz drugih gradova Srbije, ali i ne mali broj Kraljevčana. Podsetimo, Rotari klub je u martu ove godine imao i donatorsko veče u oviru ove akcije, kada  je i obezbeđen najveći deo sredstava.

Rotari klub Kraljevo je ove godine podelio 12 računara, čija vrednost  prelazi  3.000 evra, a pored Studenice, ova učila su dobile i škole u Samailima, Vitkovcu, Roćevićima  i  škola  „Ivo Lola Ribar“ u Kraljevu.                                          

Na fotografiji: predsednik Rotari kluba Kraljevo Radovan Tipsarević uručuje kompjutere direktoru škole u Studenici Tomislavu Pešiću

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Lj.J

    Gost - Lj.J

    da li je premijer(ka) član Rotari kluba ili je to mozda njen bata 
    • Ime: Lj.J