Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

piše Jovana Dražinac

Pripadnici snaga bezbednosti strpljivo su oduševljenim mališanima pokazivali unutrašnjost policijskih i vozila žandarmerije, vozili na policijskim kvadovima, učili kako da korsite alpinističku opremu

Povodom proslave obeležavanja Dana  Ministarstva Unutrašnjih  Poslova , pripadnici policijske uprave u Kraljevu, odreda  Žandarmerije i Odeljenja za vandredne  situacije u Kraljevu, izvršili su prezentaciju pirotehničkih sredstava i opreme.

Pogledajte danas zabeležene kadrove u parku pored nekadašnje ,,Bašte Ibar"

- Zaštita ličniih i iimooviinskih sredstava građana zahteva odgovarajuću opremu, kojoj MUP u poslednje vreme daje sve veći značaj i pažnju – rekao je Goran Grujić, načelnik odeljenja Policijske uprave Kraljevo.

Pored motornih vozila koja pripadnici policija i žandarmerije  koriste u svakodnevnom radu, građani su mogli da vide i druge zanimljivosti. Kraljevački mališani i svi građani koji su danas prisustvovali ovom događaju, mogli su da se fotografišu sa pripadnicima policije i žandarmerije, kao i sa policiijskim psima. Pripadnici snaga bezbednosti strpljivo su mališanima pokazivali unutrašnjost policijskih i vozila žandarmerije, vozili na policijskim kvadovima, učili kako da korsite alpinističku opremu.

Takođe, svi zainteresovani za posao u policiji i žandarmeriji, koji su danas došli, imali su priliku da dobiju pravovremenu informacuju o uslovima i konkursima koje raspisuju policija i žandarmerija.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments