Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. jul 2019.

Muzički talentovana deca iz sela koja gravitiraju ka OŠ „Milunka Savić“, dobiće priliku da nižu muzičku školu pohađaju u Vitanovcu, a Samaila će dobiti vaspitnu grupu za decu od tri do pet i po godina

Ako se sa takvim predlogom, kao danas većnici, slože i odbornici u kraljevačkoj skupštini, Samaila će uskoro dobiti vaspitno-obrazovanu grupu za decu od tri do do pet i po godina, koja će u okviru Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ raditi u Domu kulture u tom selu.

Takođe, izdvojeno osmorazredno odeljenje (pored postojećih u Ušću i u Vrnjačkoj Banji) otvoriće i kraljevačka Muzička škola „Stevan Mokranjac“ i to u prostoru OŠ „Milunka Savić“ u Vitanovcu.

Na današnjoj sednici Gradskog veća predloženo je i da na sednici kraljevačkog parlamenta bude izmenjena Odluka o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave iz 2017. godine, kako bi, zbog potreba početka rada vrtića „Milomir“ (trebalo je, prema ranijim najavama da počne ra radi još u januaru ove godine), Predškolskoj ustanovi „Olga Jovičić Rita“ bilo omogućeno da na neodređeno vreme zaposli 10 radnika. Za taj broj, kako je danas objašnjeno, smanjen je broj zaposlenih u ostalim javnim službama u Kraljevu.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments