Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

27. jul 2019.

Uključite se, delite, pomozite – poziv je svima koji mogu i žele da pomognu Kraljevčaninu Bošku Raci, koji boluje od karcinoma pluća, a sredstva su mu potrebna da bi mogao da nastavi lečenje, jer operacija nije moguća

Ratni vojni invalid Boško Raca iz Kraljeva oboleo je od karcinoma pluća koji je zahvatio plućnu arteriju, zbog čega nije moguća operacija. Boško 29. jula započinje još jedan ciklus hemoterapije. Ima samo 43 godine, sada je vezan je za krevet, a njegovo lečenje dodatno otežava to što je i dijabetičar.

Kako su na društvenim mrežama objavili njegovi ratni drugovi, Bošku je potrebna KUBANSKA vakcina koja košta oko 2.500 evra. Do sada je prikupljeno nešto više od 1.500 evra. Boškova invalidnina nije velika, a od nje izdrzava suprugu i kćerku koja je student.

Molimo sve prijatelje, svoje sugradjane, braću po oružju, familiju, da se uključe koliko ko može, da se skupi novac za vakcinu koja znači ŽIVOT našem drugu. Oni koji su u prilici i žele da pomognu, novac mogu da uplate na njegov tekući račun kod Poštanske štedionice 200 14519041 70 ili na broj telefona njegove supruge Zorice Raca 063 743 6 953 (za Boška). Naš brat veruje u pobedu nad teškom bolešću, pomozimo mu da svojim uplatama koliko ko može vidi da smo uz njega i da nije sam u svojoj borbi“, pozvali su ratni vojni invalidi, a portal Krug se pridružuje ovim pozivom da Bošku pomognemo svi koliko možemo, jer je njegov porodici sada značajan svaki vid podrške.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments