Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. septembar 2019.

Leto je ove godine bilo vrelo, pa su u kraljevačkom Sportskom centru „Ibar“ koji gazduje gradskim bazenom, zadovoljni posećenošću, ali i brojem dana tokom koji bazen ovog leta radio

Posle izuzetno kišnog prošlogodišnjeg leta, kada je sezona na gradskom bazenu završena kao izuzetno „mršava“, ovu u Sportskom centru „Ibar“ ocenjuju kao sasvim solidnu.

- Meteorološki uslovi bili su znatno povoljniji, pa smo zadovoljni posećenošću i brojem „radnih“ dana bazena. Kada podvučemo crtu, možemo da kažemo da je protekla sezona bila sasvim solidna – kaže Zoran Knežević, direktor SC ,,Ibar".

I prihodi su, logično, viši u odnosu na prethodnu godinu.

- To nama i nije bio glavni cilj. Naš osnovni  zadatak jeste da na najkvalitetniji način, pružimo bezbednost i zadovoljstvo svim građanima koji koriste gradski bazen, imajući u vidu zdravstvene, ali i sve ostale aspekte – kaže Knežević.

U SC „Ibar“ žele da bazen obogate i novim sadržajima, a direktor SC ističe kako je uveren da će osnivač, kao i do sada, podržati dobre ideje da se, za početak, postojećem sadržaju sledeće godine dodaju još jedan tobogan i bazen za najmlađe sugrađane. 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments