Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. oktobar 2019.

Iako zvuči kao kliše, biti roditelj zaista je najizazovniji zadatak današnjice, a kraljevačka biblioteka savremenim mamama i tatama pomaže organizovanjem predavanja „Razvoj morala kod dece“

Uloga mame ili tate zaista zahteva puno radno vreme. Svoje odluke često preispitujemo, savete tražimo u stručnoj literaturi, psihologiji, razgovoru s drugim roditeljima. Ipak, odgovor na najteže pitanje – kako odgajiti srećno dete - kompleksan je i zahtevan.

U petak, 1. novembra, u 18 časova, u okviru serijala „Izazovi roditeljstva“, u Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“ biće priređeno priređujemo predavanje prof. dr Jovana Mirića na temu „Razvoj morala kod dece“. Prof. dr Jovan Ćirić doktorirao je 2000. godine na Pravnom fakultetu u Beogradu. Iste godine prelazi da radi u Institut za uporedno pravo. Godine 2007. postao je direktor tog instituta, a 2009. je izabran u najviše naučno zvanje – naučni savetnik. Do sada je objavio sedam knjiga – monografija i skoro 200 naučnih radova – članaka. Bio je član Etičkog komiteta Kliničkog centra Srbije. Srpsko udruženje za krivično-pravnu teoriju i praksu dodelilo mu je 2013. godišnju nagradu za ostvarenja u toj godini. Na Pravnom fakultetu Univerziteta „UNION“ drži konsultacije na poslediplomskim studijama. Za sudiju Ustavnog suda izabran je u decembru 2016. godine.

foto: Pixabay

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments