Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

2. decembar 2019.

Humanitarnu akciju za novembar pod nazivom "12 veličanstvenih", članovi Rotari kluba Kraljevo, organizovali su u OŠ „Dimitrije Tucović“ kojoj su poklonili lopte za đake - najbolje košarkaše i rukometaše u rangu osnovnih škola Kraljeva

Članovi Rotari Kluba Kraljevo u akciji „Dvanaest veličanstvenih“ tokom jedne rotarijanske godine svakog meseca obraduju ponekog, a  meseca bili su to đaci OŠ „Dimitrije Tucović“. Ideja akcije je da rotarijanci iz Kraljeva svakog meseca poklone ili doniraju nekoj organizaciji ili pojedincima izvesna sredstva ili upute donaciju.

Do sada su „veličanstveni“ kraljevačkih rotarijanaca bili mala Una Bihorac koja se od rođenja bori sa nekoliko različitih bolesti, Psihijatrijsko odeljenje Opšte bolnice „Studenica“, đaci OŠ „Svetozar Marković“ iz Kraljeva.

Najnovija akciju nazvali su „Rotari lopte za najbolje košarkaše i rukometaše", jer su „rotari lopte“  namenjene OŠ „Dimitrije Tucović” za najbolje košarkaše i rukometaše u rangu osnovnih škola grada Kraljeva.

- Akcija "12 veličanstvenih" već je prepoznata u našoj okalnoj zajdenici i polako postaje sinonim za humanitarni rad Rotari kluba Kraljevo. Akcija pokazuje našu opredeljenost da pomažemo svima (u okvirima rotarijanskih šest avenija) kojima je pomoć potrebna. Želimo da se zbog naše donacije osete srećno i zadovoljno i da rotari ideja bude na pravi način prepoznata – ističe Derjan Veljović, predsnik Rotari kluba Kraljevo.

Radost i osmesi na licima dece, dodaje on, su i naše zadovoljstvo.

- To nama vraća veru u bolje sutra i budućnost našeg grada i rotari ideje – zaključuje Veljović.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments