Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. decembar 2019.

Dragica Nikolić, predsednica Upravnog odbora istoimene Fondacije, danas je, sa predstavnicima kineske ambasade, koji su pomogli ovu akciju, uručila novogodišnje paketiće i laptop računare, mališanima SOS Dečjeg sela u Kraljevu

Mališani na poklon dobili 99 novogodišnjih paketića odeće i obuće, ali i 12 laptop računara, kao pomoć u školskoj nastavi.

Predsednica Fondacije istakla je da joj je posebno drago što će i deca iz SOS Dečjeg sela u Kraljevu, ove godine dobiti prigodne novogodišnje paketiće, kao i njihovi vršnjaci, uz nadu da će, oni koji su postali đaci biti uspešni u školskoj godini.

Ona je naglasila da mališani iz Dečijeg sela mogu da računaju na pomoć ove Fondacije kada god je potrebno:

- Došli smo da vas obradujemo  poklonima i da vam poželimo da budete zdravi, veseli, ali i da budete dobri đaci i da imate puno donatora u toku naredne godine. Nadam se da će vam naši pokloni pomoći da  imate adekvatnu garderobu za sve vremenske prilike - naglasila je Nikolić.

Ona je dodala da su, pre Kraljeva, članovi ove humanitarne organizacije obišli i mališane u Leksovcu, kojima su takođe uručili  novogodišnje paketiće.

- Ove godine 2.000 mališana će imati šta da obuku i obuju  i mogu reći da sam zbog toga vrlo ponosna. U Leskovcu smo imali i Deda Mraza, koji je, nažalost ostao tamo, ali sam uverena da će i kod vas doći nešto pre Nove Godine - našalila se Nikolić.

Trenutno, u SOS Dečijem selu u Kraljevu, živi 15 porodica sa 77 dece uzrasta do 17 godina sa SOS mamma i tetama.

 

              Jovana Ristić

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments