Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

18. decembar 2019.

Studenti Fakulteta umetnosti iz Prištine sa sedištem u Zvečanu, David Pavlović i Aleksandar Glibetić, oslikali su veselim slikama prostor Odseka za neonatologiju, kao i čekaonice ispred porodilišta, ali na tome ne nameravaju da stanu

Najveseliji deo kraljevačke bolnice sada je još lepši, jer se sa zidova Odseka za neonatologiju, kao i čekaonice ispred porodilišta smeše zadovoljne bebe i razigrano životinjsko carstvo. Da ulepšaju ovaj prostor potrudili su se studenti Fakulteta umetnosti iz Prištine sa sedištem u Zvečanu - David Pavlović i Aleksandar Glibetić

David je na četvrtoj godini studija Likovne akademije, Aleksandar na master studijama, obojica na Odseku za vajarstvo. Ovi mladi i vredni ljudi su, kako kažu, tek na pola puta do ostvarenja svoje zamisli.

Naime, planiraju da svojim crtežima ulepšaju i prostor u kome su smeštene mlade mame. Svojim volonterskim angažovanjem pomažu da odeljenja kraljevačke bolnice dobijuu što lepše lice.

Možda je ovo prilika, smatraju u kraljevačkoj bolnici, da upute poziv i ostalima da, u skladu sa svojim mogućnostima učine nešto slično.  David i Aleksandar su pokazali jedan od načina.

Izvor: Zdravstveni centar „Studenica“ Kraljevo

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Ivan

    Gost - Ivan

    Bravo momci!
    • Ime: Ivan