Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

30. decembar 2019.

Drugu godinu zaredom, u susret novogodišnjim i božinim praznicima, rukovodstvo kompanije „Leoni", mališanima koji se leče na Dečijem odeljenju hirurgije i pedijatrije kraljevačke bolnice, uručili su poklon paketiće

Prema rečima  Anice Divac, specijaliste za komunikciju ove kompanije, danas je mališanima, koji će novogodišnje praznike dočekati na pedijatrijskom odeljenju, Opšte bolnice „Studenica",  uručeno 45 različitih paketića, različite sadržine, u zavisnosti od uzrasta i pola  deteta.

- U paketićima se nalaze igračke, slatkiši, knjižice za učenje engleskog jezika... Za  devojčice imamo pribor za školu, popularne „beba-lutke", mini setove za engleski jezik, slatkiše... Za dečake su tu, pored slatkiša i automobičići, nindza-kornjače i različita školska pomagala... Trudili smo se da to budu paketići, kojima  će se deca svih uzrasta, zaista iskreno obradovati - istakla je Divac.

Ona je naglasila da „Leoni", kao društveno odgovorna kompanija, organizuje razne humanitarne akcije, kako bi bolesnim mališanima i onima koji potiču iz ugroženih porodica, malim gestom pažnje, ulepšala svakodnevnicu tokom novogodišnjih praznika.

- Nama je, inače, praksa da u decembru, na svim lokacijama gde kompanija ,,Leoni"  postoji  u Srbiji,  organizujemo humanitarne akcije, sa ciljem da mališanima izmamimo, ono najlepše - osmeh na licu. Početkom meseca, imali smo i veliku donaciju Dečjem SOS selu na Beronovcu, kada smo obezbedili potrepštine za kuće u kojima stanuju korisnici SOS sela. Tada smo donirali nove  televiizore, dušeke, peškire, posteljinu, usivače - navela je Divac,

Ona je dodala i da kompanija Leoni ima velike planove,  koji će se realizovati u narednoj godini, a tiču se novih radnih mesta.

- „Leoni“ u Kraljevu trenutno ima 750 zaposlenih, a prema planu do kraja 2020. godine imaće 2.000 zaposlenih. Više od 75 procenata površine fabrike je završeno, a do kraja 2023. godine planirano je da u „Leoniju" u Kraljevu  radi 5.000 ljudi - najavila je Divac.

Stanko Barlov, dečji hirurg i ortoped, zahvalio se predstavnicima  kompanije „Leoni" i izjavio da je siguran de će pacijenti, zahvaljujući društveno-odgovornim kompanijama,  imati po čemu lepom da pamte dane provedene u bolnici.

- U svoje ime, i u ime kolega, zahvalio bih se kompaniji ,,Leoni", na paketićima koje su doneli . Siguran sam da će naši mali pacijenti, ovim gestim, iz bolnice poneti i neke lepe uspomene - rekao je Barlov.

                           Jovana Ristić

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments