Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. decembar 2019.

„Trudiću se da budem uvek dostupan novinarima, da se uvek javljam na telefon i nadam se da će sledeća godina biti bolja i za grad Kraljevo, i za sve naše sugrađane“, poručio je gradonačelnik Kraljeva

Mislim da je moja saradnja sa medijima u 2019. godini bila dobra, ali bih želeo da u medijima imamo više dobrih vesti iz Kraljeva u lokalnim i regionalnim medijima, a što manje senzacionalističkih i neproverenih vesti, rekao je danas u svom poslednjem obraćanju javnosti u ovoj godini gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

- Ovo je prilika da razgovaramo o našoj saradnji tokom ove godine, a nadam se da ćemo i naredne, 2020. godine, naša saradnja biti uspešna. I tokom 2020. nadam se da ćemo zajedno razgovarati o značajnim projektima koji se realizuju na teritoriji grada Kraljeva, a ja ću se, kao gradonačelnik, truditi da budem uvek dostupan novinarima, da se uvek javljam na telefon i nadam se da će sledeća godina biti bolja i za grad Kraljevo i za sve naše sugrađane - istakao je Terzić.

Na koktelu priređenom na kalendarskom kraju godine, on je novinarima poručio da „temu prvo treba dobro da istraže, pa tek onda da pišu tekstove ili da prave priloge.

- Mnogo puta sam čitao svoje izjave koje nisam dao. Nadam se će vremenom doći do promene – rekao je Terzić, ističući da je za njega najvažnija vest u ovoj godini bilo otvaranje aerodroma „Morava“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Mi te nismo ni birali a ni izabrali !!!
  • Ime: Stanar
 • Gost - Magistar Marović

  Gost - Magistar Marović

  Simke i Peđa nisu tako izdašni prema nama iz Lokalnog fronta kao što je Trgomen bio. Nadam se da ćete u 2020. godini više sredstava izdvojiti za stare saradnike. Sretno novo ljeto i lijep pozdrav! 
  • Ime: Magistar Marović
 • Gost - Terza

  Gost - Terza

  ??
  • Ime: Terza