Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

1. januar 2020.

Ivan Gavrilović iz Kraljeva, pobednik je Superfinalnog ciklusa TV Slagalice, osvojio je milion dinara, a mi mu želimo da ove godine osvoji“ i radno mesto, jer je najbolji takmičar ovog kviza - nezaposlen

Ivan Gavrilović, koji je rođen i živi u Kraljevu ima 28 godina, u superfinale TV Slagalice je i ušao kao takmičar sa najviše osvojenih poena. Iako je posle pobede, osvojenog pehara i nagrade od milion dinara, čestitajući svom protivniku Dejanu Kovačeviću na odličnoj partiji, Ivan skromno izjavio da je pobedio najviše zahvaljujući dobro odigranoj prvoj partiji, on je zaista blistao tokom čitavog svog učešća u „TV Slagalici“. Ivan ima srednjoškolsko obrazovanje elektrotehničara računara i trenutno je nezaposlen, zbog čega mu želimo da u ovoj godini „osvoji“ i dobro radno mesto.

- Ovo je sigurno moj najveći uspeh od kada učestvujem u kvizovima koji, verujem da će teško biti nadmašen u budućnosti. Da nije bilo onako ubedljive pobede u prvoj partiji, pobeda bi sigurno mogla da ode na stranu Dejana, koji je zaista bio fenomenalan u finalu – bio je zadovoljan Ivan svojom pobedom u velikom finalu Superfinalnog ciklusa TV Slagalice.

Najbolji takmičar Slagalice 2019. Godine je pred početak finalnog susreta sa Dejanom Kovačevićem izjavio da uvek igra kao da počinje od nule, iako je u ovaj meč ušao sa razlikom od 79 poena.

U prvoj igri bili su ravopravni. Drugu igru je obeležilo to što je Dejan preuzeo drugi broj od Ivana, tačno ga rešio i uvećao svoj rezultat za 10 poena.

Brzi i vešti bili su i u igri Korak po korak. Dejan je osvojio 13 poena, Ivan 17. Dejan je vešto, za 15 poena odigrao Skočka.

Peta igra završena je bez poena. Takmičari nisu uspeli da prepoznaju misli Branislava Nušića i Onore de Balzaka.

U šestoj igri zadaci su bili slični. Trebalo je povezati ličnosti gruzijskog porekla i njihova glavna zanimanja, kao i ličnosti indijskog porekla i njihova glavna zanimanja. Ivan je bio bolji i uspeo da spoji devet pojmova.

U igri Ko zna, zna razlika je znatno smanjena. Iznosila je dostižnih 35 poena.

Ivan je bio brži u prvoj asocijaciji. Povećao je razliku na 50 poena. Dejan je brzo rešio drugu asocijaciju, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Drugoplasirani Dejan Kovačević osvojio je nagradu od 100.000 dinara.

Trećeplasiranom Dušanu Ercegu i četvoroplasiranom Dejanu Miškoviću pripala je nagrada od po 50.000 dinara.

Priznaćete, više nego skromne nagrade za one koji se takmiče u znanju, za razliku od onih koji svoje astronomske honorare (prema onome što o tome saznajemo u žutoj štampi) zarađuju u rijaliti programima.

ČESTITAMO, IVANE!

foto: screenshot RTS

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

5 Comments

 • Gost - Zora

  Gost - Zora

  Bravo majstore bravo
  • Ime: Zora
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Bravo Ivane ! Da si pobedio Zadruzi ili Parovima možda bi te i gradonačelnik primio.
  • Ime: Stanar
 • Gost - Slavica Plavšić

  Gost - Slavica Plavšić

  ČESTITAMO, IVANE!

  Nadam se i želim da njegova pamet i znanje bude " razgrabljeno" u  vidu dobro plaćenog posla i uslova rada. 
  Što se honorara za znanje tiče, suvišne su i potrošene sve reči. 
  Uostalom, niko od nas i nije učio zbog novca već zbog sebe.

  • Ime: Slavica Plavšić
 • Gost - Miroslav

  Gost - Miroslav

  Bravo zemo!
  • Ime: Miroslav
 • Gost - кад трутови коло воде

  Gost - кад трутови коло воде

  Џаба ти, Иване, маестрално знање и врхунска стручност, кад ниси Сретен Јовановић или Милош Милишић! Зато, млад си, пут под ноге, па правац  у нормалан свет, као многи пре тебе, а теби сличних. 
  П.С Извини што Те терам, али је овај мој савет добронамеран, заснован на искуству...
  • Ime: кад трутови коло воде