Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. januar 2020.

Kao i svake godine, sveštenici eparhije žičke obišli su pacijente i zaposlene koji Božić dočekuju u kraljevačkoj bolnici, podelili slatkiše i suvenire i poželeli svima dobro zdravlje i srećnu 2020. godinu

Poseti su se najviše obradovali mališani koji su goste dočekali sa osmesima. Sveštenici su im preneli čestitku episkopa žičkog Justina:

Svim sinovima i kćerima bogomspasavane Eparhije  žičke čestitamo Božić, praznik mira i ljubavi, sloge i jedinstva. I ovoga puta, draga naša deco duhovna, proslavljamo rođenje Bogomladenca Hrista koji je obukavši se u našu čovečansku prirodu, postao osnova, izvor i temelj svakog ljudskog uzrastanja u dobru. Vraćajmo se uvek Božiću, danu Hristovog rođenja, udubljujući se u NJegovu istinu i poruku, koju nam svojim dolaskom saopštava, potrudimo se da upodobimo svoj život sa tom Istinom, radosno pozdravljajući sve sa MIR BOŽIJI – HRISTOS SE RODI!

Neka bi ovi blagdani pokrenuli sve nas ka novoj nadi verom u Boga  i čoveka, da se mir Božiji useli u srca naša i postane mir svih nas.

Pevajući tako Božićnu pesmu anđela i pastira, prizivamo na sve vas draga deco duhovna, Božiji mir i molitveno želimo srećnu i Bogom blagoslovenu 2020. godinu milosti Gospodnje''.

Sveštenici žičke eparhije doneli su poklone i radost pacijentima i zaposlenima koji su u vreme praznika bili na svom radnom mestu.

 Dragana Petrović, PR Opšte bolnice "Studenica"

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments