Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. mart 2020.

Najmlađi članovi nekoliko kraljevačkih KUD-ova sinoć su igrali na sceni Doma vojske kako bi prikupili pomoć za lečenje dvoje malih Kraljevčana Elene Bekovac i Andrije Radovića, a publika je folklorcima pomogla da zaokruže krug humanosti

Motiv humanitarnog koncerta koji je sinoć priređen u Domu Vojske Srbije u Kraljevu, a na kojem su nastupili najmlađi članovi nekoliko kulturno-umetničkih društava iz grada na Ibru, bilo je prikupljanje pomoći za lečenje naših malih sugrađana – Elene Bekovac i Andrije Radovića. Nastupi najmlađih privukli su publiku, zahvaljujući čijoj podršci je u ovoj humanoj akciji skupljeno ukupno 83.860 dinara.

Na poziv folklornnog ansambla „Karanovac“, igrali su najmlađi iz ovog društva, ali i iz „Abraševića“, SKC Stefan Nemanja" (KUD „Železničara“), „Kraljevačke riznice“, KUD-ova iz Oplanića, Ratine, Adrane i Žiče.

Svi koji su došli i želeli da pomognu, bili su u prilici i da uživaju, i da pomognu ovu humanu akciju. U gostima Karanovčana su bili i gosti iz Slovenije, najmlađi igrači ozbiljnih i poznatih društava: „Mladost“ iz Ljubljane i „Vuk Karadžić“ iz Radovljice.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments