Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. mart 2020.

Večeras su stanari zgrade u Jug Bogdanovoj ulici 49, odakle se uz aplauz čula i srpska himna „Bože pravde“, dežurne novinarske ekipe sačekali sa kesama punim domaćih specijaliteta

Već četvrto veče, tačno u 20 časova, i stanovnici Srbije aplauzom hrabre i sebe, i druge. Počelo je podrškom zdravstvenim radnicima, doktorima i medicinskim sestrama i tehničarima koje prava, teška borba sa problemima izazvanim porastom broja obolelih od koronavirusa i u našoj zemlji, najverovatnije – tek čeka. Podrška građana proširuje se polako i na druge kojima treba ohrabrenja.

Nekima zato što moraju da rade zbog prirode posla, drugima – samo da znaju da nisu sami. Večeras su stanari zgrade u Jug Bogdanovoj ulici 49, odakle se uz aplauz čula i srpska himna „Bože pravde“, dežurne novinarske ekipe sačekali sa kesama punim domaćih specijaliteta. Kraljevčanka Milica Miljkovac koja je sa svoje terase spustila kese sa gibanicom i toplom pogačom, pojasnila je kome sve ide njihova podrška:

- Ovo je podrška svim ljudima koji su bolesni, policiji, zdravstvenim radnicima, ljudima koji su u strahu, podrška novinarskim ekipama koje nas izveštavaju i svima koji dižu moral narodu, podrška celoj planeti. Živi i zdravi bili – rekla je Miljkovac.

S verom u Boga, dodala je ona, uz molitvu, proći će i ovo.

Uz domaće specijalitete Milica je novinarskim ekipama darivala i maske, poručujući da ćemo se videti „kad sve ovo prođe“. Svi bismo želeli da to bude što pre.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments