Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. mart 2020.

U skladu sa novim merama koje se odnose na zabranu okupljanja, u toku dana parkovi u Kraljevu će biti zabranjeni za upotrebu i obeleženi trakom, a kontrola na otvorenom i drugih javnih površina biće pojačana; evo i drugih odluka Štaba

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva je, u skladu sa epidemiološkim preventivnim merama, danas održao elektronsku sednicu

Na sednici su razmatrani izveštaji Policijske uprave Kraljevo, Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, JKP „Čistoća“ Kraljevo i Odeljenja Komunalne milicije Gradske uprave Kraljevo.

Prema izveštajima, kupovina organizovana za naše sugrađane starije od 65 godina, u određenim prodavnicama na teritoriji našeg grada, u ranim jutarnjim časovima, od 4.00 do 7.00, protekla je bez problema.

Zbog kršenja zabrane kretanja, kažnjene su dve osobe.

Radnici koji su obavljali redovne radne zadatke u noćnim smenama nisu imali problema prilikom odlaska na posao i povratka s posla.

Što se trenutne epidemiološke situacije na teritoriji grada Kraljeva tiče, konstatovano je da na teritoriji grada nema potvrđenih slučajeva zaraze, ali da postoji povećanje broja lica koja se prate.

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije, donet je zaključak da se svi ranije doneti akti Gradskog štaba usklade sa navedeni merama (koje su objavljene na „Pravno–informacionom sistemu Republike Srbije“ (http://www.pravno-informacioni-sistem.rs/fp/covid19).

U skladu sa novim merama koje se odnose na zabranu okupljanja, u toku dana, gradski parkovi će biti zabranjeni za upotrebu i obeleženi trakom, a kontrola na otvorenom i drugih javnih površina biće pojačana.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Dejan

    Gost - Dejan

    Hoće li neko od gradskih dušebrižnika, raznih komandanata i poverenika da obidje staračka domaćinstva po zaseocima Studenice, Mlanče i ostalih rubnih sela ?!?!
    • Ime: Dejan