Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U toku prethodne noći policijski službenici priveli su jedno lice zbog kršenja policijskog časa i odmah mu je određem tromesečni kućni zatvor, ali su građani sve odgovorniji, a privrednici pomažu gradu, poručeno posle sednice Štaba

Gradski štab za vanredne situacije u Kraljevu održao je danas desetu sednicu, treću - elektronskim putem. Od danas pripadnici Vojske Srbije obezbeđuje prilaze Domu zdravlja, Opštoj bolnici i Gerontološkom centru u Mataruškoj Banji, najavio je komandant Štaba dr Predrag Terzić.

- Do sada su je ove objekte čuvalo obezbeđenje koje već funkcioniše u okviru ovih zdravstvenih ustanova, uz pomoć komunalne policije, koja je redovno obilazila zdravstvene objekte na teritoriji grada Kraljeva, ali i Policijske uprave grada Kraljeva koja, osim što redovno obilazi zdravstvene objekte, ujedno i vodi računa o opštoj bezbednosti građana na teritoriji grada Kraljeva – istakao je Terzić.

U toku prethodne noći policijski službenici priveli su jedno lice zbog kršenja policijskog časa i odmah mu je određem tromesečni kućni zatvor.

- Privredni subjekti sa teritorije grada Kraljeva odazvali su se apelu koji je juče uputio predsednik Srbije, kako oni koji imaju veliki broj zaposlenih i veliki prihod, tako i oni koji nemaju velike prihode, ali su želeli da pomognu – naveo je gradonačelnik Kraljeva, zahvalivši se svima zato što, kako je rekao, zna da su prihodi privrede u situaciji vanrednog stanja umanjeni, ali su odlučili da pomognu.

Pogledajte njegovu izjavu: 

- To je dokaz da u vremenima kada nam je svima teško, treba ostati čovek, što su svojim ličnim primerima dokazali. Veliki broj privrednika se javio, rekavši da zbog okolnosti moraju da prekinu svoj rad, prvenstveno ugostitelji, ali su mnogi od njh nastavili da isplaćuju zarade svojim zaposlenima. Moraćemo svi zajedno da snosimo posledice pandemije i svi zajedno na kraju da snosimo i troškove.Ovo je pandemija na koju nije mogao da utiče niko i jako je važno da sada budemo solidarni i jedinstveni – poručio je gradonačelnik.

On je ocenio da građani Kraljeva, iz dana u dan, pokazuju sve veću odgovornost, jer je na ulici sve veći broj onih koji nose zaštitne maske, a oni koji čekaju u redovima poštuju propisanu razdaljinu.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments