Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

25. mart 2020.

Posle dezinfekcije ulaza u sve zgrade u Kraljevu i Ušću, ispred ulaza u zgradu, postavlja se sunđer sa dezinfekcionim sredstvom, a na ulazna vrata lepe najkorisnije informacije sa brojevima telefona; stiže i 50.000 flajera sa uputstvom

Ekipe kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje i JKP „Vodovod“ započele su danas dezinfekciju svih ulaza stambenih zgrada na teritoriji grada Kraljeva. Posle dezinfekcije zajedničkog prostora u svim zgradama, ispred ulaza u zgradu, ekipe postavljaju sunđer sa dezinfekcionim sredstvom, kako bi svi koji ulaze u zgradu mogli da dezinfikuju đonove obuće.

Pogledajte kako je to danas izgledalo u naselju Moša Pijade:

Upravnici stambenih zajednica ili neko od stanara dobijaju dezinfekciono sredstvo kako bi mogli da nastave da vrši dezinfekciju i bez prisustva radnika Zavoda za javno zdravlje, a biće i dopune količine dezinfekcionih sredstava za svaku stambenu zajednicu na nivou grada Kraljeva.

Na svakom ulazu biće nalepljeni papiri sa najvažnijim brojevima telefona koje treba da zna svaki građanin u ovim danima. Grad Kraljevo štampaće 50.000 flajera na kojima će građani imati uputstvo kako da se ponašaju za vreme vanrednog stanja.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments