Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

26. mart 2020.

Evo na kojim javnim mestima u Kraljevu i Ušću, ali i kako će u kraljevačkim selima, po odluci Gradskog štaba za vanredne situacije, iz rezervoara sa tečnošću za dezinfekciju, moći da se snabdeju svi građani

Svi građani, odluka je Štaba za vanredne situacije u Kraljevu, moći će da koriste dezinfekciono sredstvo iz rezervoara postavljenih na šest punktova u Kraljevu i Ušću. Sredstvo je namenjeno dezinfekciji objekata.

- Mi ćemo se potruditi da ove rezervoare punimo svakog dana tako da uvek ima dovoljno tečnosti za sve one građane koji žele da je preuzmukazao je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

Postavljena su dva rezervoara u gradu, jedan ispred zgrade Gradske uprave, drugi na Pampuli, na raskrsnici ulica Karađorđeve i Zelene Gore, jedan u Ribnici pored Doma kulture, jedan na Beranovcu pored Norveške kuće, jedan u Mataruškoj Banji i jedan rezervoar će se nalaziti na Ušću .

Uz pomoć dobrovoljnih vatrogasnih društava na seoskom području, obezbeđeno je punjenje i tih cisterni ovom tečnošću, tako da će i svi građani koji žive na seoskom području takođe moći da preuzmu onoliko tečnosti koliko im je neophodno.

- Nastavićemo i sa dezinfekcijom svih zgrada na teritoriji grada Kraljeva, ali dezinfikujemo i javne ustanove, banke, poštu, tako da mislim da smo preduzeli apsolutno sve mere koje je bilo neophodno preuzeti kako bismo sprečili širenje virusa – kazao je Terzić i dodao da je i prošle noći bilo zadržavanja lica koja nisu poštovala mere zabrane kretanja tokom važenja policijskog časa.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments