Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. mart 2020.

Broj pozitivnih na virus Covid 19 u Srbiji opada, za poslednja 24 časa takvih je bilo 44, što ne može biti loše, ali je možda samo kratkotrajni predah, ocenio je na konferenciji za novinare epidemiolog dr Predrag Kon

Za poslednja 24 časa u Srbiji su testirana 622 acijenta, a kod 44 rezultati su bili pozitivni na koronavirus. Ostalih 578 pacijenata bili su - negativni. Od posledica izazvanih komplikacijama zbog koronavirusa umrle su tri osobe: jedna žena u KC Vojvodine Novom Sadu rođena 1939. godine i dva pacijenta u Beogradu (u Kliničkom centru Srbije pacijent rođen 1974. godine i u KBC „Dr Dragiša Mišović“ pacijent 1948. godište). Svi su, rekao je dr Predrag Kon imali ranija hronična oboljenja. 

- Pad broja obolelih u odnosu na jučerašni dan ne može biti loš, ali je možda samo kratkotrajni predah - ocenio je na konferenciji za novinare epidemiolog dr Predrag Kon.

U Srbiji je do danas u 15 časova registrovano ukupno 785 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Do danas je hospitalizovano 540 ljudi, 62 osobe su na respiratorima, a 33 osobe sa lakim simptomima smeštene su u improvizovanu bolnicu na Beogradskom sajmu.

Do danas u 15 časova, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su ukupno 3.084  osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments