Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

30. mart 2020.

Boban Rosić, vlasnik firme „Ekoros Tablets“, donirao je Dečjem, Onkološkom i Odeljenju hemodijalize kraljevačke bolnice dve tone asepsola, a još toliko namerava da pokloni Crvenom krstu i toplanama u Kraljevu, Čačku, Kruševcu i Boru

Malo kraljevačko preduzeće „Ekoros Tablets“ bavi se proizvodnjom tabletirane soli za omekšavanje vode za velike sisteme. U vreme u kojem svi otežano funkcionišu, Boban Rosić, vlasnik firme, odlučio je da Opštoj bolnici „Studenica“, kao jednom od njegovih kupaca, donira dve tone asepsola.

- Izdvojio sam deo svojih skromnih sredstva da kupim dve tone asepsola za potrebe javnih komunalnih preduzeća i da ih poklonim Opštoj bolnici „Srudenica“ i to Dečjem, Onkološkom i Odeljenju hemodijalize. Planirano je da u petak, ukoliko dobijem odobrenje i prikupim još malo sredstava, kupimo još dve tone asepsola za potrebe Crvenog krsta,  za potrebe zaposlenih naših partnera, ali i za toplane u Kraljevu, Kruševu, Čačku i Boru, kao u za potrebe radnika Termoelektrane Obrenovac – kaže Rosić.

On pojašnjava da je ideju dobio posle poziva nekoliko prijatelja koji su znali da se bavi proizvodnjom tableta natrijum-hlorida, pa su mislili da ima i natrijum hipohlorit.

- Njega nisam bio u stanju da obezbedim, ali sam ponudio ovo. Čekao sam pet dana na odobrenje za ove dve tone, a još toliko planirano je da doniram u petak – ističe Rosić, pozivajući sve privrednike, iz bilo kog grada, ako su u mogućnosti da doniraju gradu.

- Ja sam lokalpatriota -  poručuje Rosić, kojem se načelnik Dečjeg odeljenja dr Srđan Vukašinović zahvalio na donaciji u ime svih svojih kolega i malih pacijenata.

On je istakao da će im donacija mnogo značiti.

- U ovakvim situacijama se poznaju dobri i humani ljudi. Ova pomoć će nam puno značiti. Određene količine aseptičnih sredstava uvek posedujemo, ali je ovakva pomoć uvek dobrodošla – ocenio je dr Vukašinović.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Nebojsa

  Gost - Nebojsa

  Boki najači komšija
  • Ime: Nebojsa
 • Gost - Komšija

  Gost - Komšija

  Svaka čast za komšiju bokija nek se svi ugledaju na njega.
  • Ime: Komšija
 • Gost - Goran Srećković

  Gost - Goran Srećković

  Svaka čast Boki. Tvoj potez je za svako poštovanje. Pozdrav. 
  • Ime: Goran Srećković