Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

4. april  2020.

U gradu na Ibru za poslednja 24 časa nije blo nijednog slučaja kršenja mere samoizolacije, a prekršajna prijava je podneta protiv jedne osobe zbog kršenja zabrane kretanja; evo i ostalih informacija Gradskog štaba

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, u skladu sa epidemiološkom situacijom, održao je elektronsku sednicu, na kojoj je konstatovano sledeće:

Epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je neizmenjena, tri pozitivna slučaja su hospitalizovana. Svi uzorci uzeti 3. aprila od građana Kraljeva su negativni, a rezultati juče uzetih 16 uzoraka se očekuju posle 19 časova.

Zabrana kretanja na teritoriji grada Kraljeva je protekla bez problema, protiv jednog lica je podneta prekršajna prijava zbog kršenja zabrane kretanja, dok nije bilo slučajeva kršenja mere samoizolacije.

Odeljenje komunalne milicije će, u cilju pružanja podrške Sanitarnoj inspekciji, pružiti pomoć na distribuciji rešenja o samoizolaciji licima kojima je ova mera izrečena.

Gradski štab je utvrdio proceduru za raspodelu paketa pomoći koji su Gradskom štabu dostavljeni od strane donatora i sadrže neophodne životne namirnice i sredstva za održavanje lične higijene i odredio koordinatora za sprovođenje podele - predsednika Skupštine grada Kraljeva Nenada Markovića.

Pripadnici civilne zaštite i tokom vikenda nastavljaju sa svojom aktivnostima, i planirano je da se u nedelju 5. aprila, u saradnji sa JKP „Čistoća“ i JKP „Vodovod“, vrši dezinfekcija javnih površina između stambenih zgrada, kao i drugog javnog prostora koji koristi više građana. Početkom sledeće nedelje, započeće treći krug dezinfekcije stambenih zajednica. Građani i dalje mogu da samostalno preuzimaju dezinfekciono sredstvo natrijum hipohlorit (NaOCl) sa sledećih lokacija:

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments