Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

6. april 2020.

Portalu Krug zvanično je potvrđeno da nema govora o 12 pozitivnih u Kraljevu, već da je u pitanju ukupan broj, do pre dva dana, registrovanih iz Kraljeva, Raške i Vrnjačke Banje, koji je od juče uvećan za još dva pozitivna pacijenta  (ukupno 5) iz Kraljeva

Upravo objavljeni podaci na sajtu Covid19.rs prema kojima Kraljevo ima 12 pozitivnih su od pre dva dana i odnose se na Vrnjačku Banju (3), Rašku (6) i Kraljevo (2) zajedno, a u međuvremenu, zbog dva pozitivna pacijenta registrovana juče u Kraljevu, taj broj je povećan za dva i u Raški za još dva – pa na delu Raškog okruga koji pokriva kraljevački Zavod za javno zdravlje trenutno ima 16 registrovanih pacijenata (od kojih je jedan iz Kraljeva, nažalost, preminuo), pojasnio je za portal Krug direktor kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje dr Aleksandar Macan. 

U Srbiji je do 15 časova danas registrovano ukupno 2.200 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja do danas u 15 časova testirani su uzorci 1.192 osobe od kojih je 292 pozitivno. Hospitalizovano je 1.197 pacijenata.

Na respiratoru je ukupno 101 pacijent.

Do danas su u Srbiji testirane ukupno 8.552 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Nažalost, od prethodnog izveštaja, u Srbiji je preminulo još sedam osoba, čime se broj preminulih popeo na 58.

Preminule su tri osobe  muškog pola i četiri ženskog.

Prosek njihovih godina je 64,5 i svi su imali komorbiditete, odnosno više drugih pridruženih bolesti koje su doprinele neželjenom ishodu.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - MILENA 75

    Gost - MILENA 75

    Meni i dalje nije jasan ovaj broj zarazenih u KV.Mada mozda je ovo vanredno stanje uticalo na moju inteligenciju. Na zvanicnom sajtu je KV 12, Raska 6 i V.Banja4, znaci razdvojeno je po mwstima a ne ukupno? A ako je doslo do greske zasto nasi zvanicnici ne jave u centar da se ispeavi greska? Mislim ....ako vec nesto broje valjda treba da bude racan broj a ne odokativna metoda 
    • Ime: MILENA 75