Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

7. april 2020.

Od 5. marta, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje Kraljevo, testirane su ukupno 102 osobe, od kojih je, do danas, ukupno 18 pozitivno (sedam iz Kraljeva (jedan pacijent je preminuo), osam iz Raške i tri iz Vrnjačke Banje

Epidemiološka situacija u Kraljevu je promenenjena, jer su od poslednjih devet uzoraa poslatih na analizu u ovdašnji Veterinarsko-specijalistički institut dve osobe pozitivne na virus Covid 19, saopštio je danas direktor Zavoda za javno zdravlje Kraljevo dr Aleksandar Macan.

On se, u izjavi za medije, osvrnuo na jučerašnju izjavu epidemiologa dr Predraga Kona, koji je na konferenciji za novinare saopštio da u Kraljevu ima 12 pozitivnih pacijenata na ovaj virus:

- Ta izjava je, u suštini tačna, ali se odnosila na podatke zaklučno sa petkom, 3. Aprilom i obuhvatila je broj pacijenata sa teritorije koju pokriva Zavod za javno zdravlje Kraljevo, dakle – na grad Kraljevo i opštine Raška i Vrnjačka Banja, koji su u tom trenutku imali sledeći broj registrovanih pacijenata: Vrnjačka Banja i Kraljevo po tri, a Raška - šest  pacijenata. Prema najnovijim podacima Kraljevo ima sedam pacijenata pozitivnih na Covid 19 (jedna osoba je, nažalost, preminula), Raška osam, a Vrnjačka Banja i dalje tri pacijenta – pojasnio je dr Macan.

Pogledajte celu njegovu izjavu:

Prema njegovim rečima, broj ljudi koji su pod sanitarnim nadzorom na teritoriji koju pokriva ovaj Zavod je idalje oko 1.200.

Da danas, od 5. marta, sa teritorije koju pokriva kraljevački Zavod za javno zdravlje (Kraljevo, raška i Vrnjačka Banja), uzeti su uzorci od 102 osobe, od koh je 18 bilo pozitivno (sedam u Kraljevu, osam iz Raške i tri iz Vrnjačke Banje).

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments