Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

10. april 2020.

Mnoge građane danas je na ulicu izmamilo lepo vreme, ali većina prolaznika kaže da su izašli samo zbog neodložnih poslova: da pokupuju namirnice, podignu penzije ili zbog nekih drugih neodložnih obaveza

Pred građanima Srbije danas od 17 časova je nova, do sada najduža mera zabrane kretanja za sve, osim za one koji imaju radne obaveze. Ukupno 60 sati dug policijski čas završiće se tek u ponedeljak 13. aprila u pet časova ujutru.

Centralne gradske ulice danas su bile prepune prolaznika, a ispred prodavnica su vladale ogromne gužve. Ispred banaka, pošte, prodavnica, mesara, građani su strpljivo stajali u redu i, koliko smo primetili – većina se trudula da poštuje preporučeno rastojanje.

Pogledajte danas zabeležene kadrove:

Većina prolaznika kaže da su izašli samo zbog neodložnih poslova: da pokupuju namirnice, podignu penzije ili zbog nekih drugih neodložnih obaveza. Ipak,  po gužvama u prodavnicama, očigledno je kod građana prisutan i strah od 60 sati duge zabrane kretanja sa kojom se do sada nismo susretali, pa neki (naravno, oni koji za to imaju novca) kupuju i više nego što im je potrebno da "preguraju" vikend u kojem ćemo dva dana pred nama - čežnjivo gledati sa prozora.

Kraljevo do danas ima 12 osoba pozitivnih na virus Covid 19, a do sutra se očekuju rezultati još 44 najnovija uzorka briseva uzetih od građana sa teritorije grada Kraljeva.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments