Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

12. april 2020.

Epidemiološka situacija u Kraljevu je izmenjena u odnosu na prethodni dan, jer je novi koronavirus registrovan kod još dve osobe sa teritorije grada Kraljeva, navodi se u saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, u skladu sa epidemiološkom situacijom, održao je jutros elektronsku sednicu, na kojoj je konstatovano da je epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva izmenjena u odnosu na prethodni dan. Na teritoriji grada Kraljeva su evidentirana dva novoobolela lica, tako da je do sada ukupno evidentirano 16 obolelih lica. Danas se, na testiranje u Veterinarski specijalistički institut, šalje još šest uzoraka iz Kraljeva, a rezultati se očekuju u toku sutrašnjeg dana.

Tokom zabrane kretanja, koja je na snazi od petka u 17 časova, protiv četiri lica je podneta prekršajna prijava zbog kršenja zabrane kretanja, dok nije bilo slučajeva kršenja mere samoizolacije.

Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje komunalne milicije nastavljaju redovne aktivnosti na kontroli primene propisa i odluka, a naročito onih donetih u vanrednom stanju, u cilju sprečavanja i širenja epidemije zarazne bolesti „Covid-19“, sa posebnim akcentom na kontrolu šetališta i parkova. S obzirom na trajanje zabrane kretanja, nije zabeleženo kršenje propisa.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments