Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. april 2020.

Naš sugrađanin Miloš Todorović Makso (1957), generalni sekretar Međuokružnog odbojkaškog saveza Raško - Rasinskog okruga, preminuo je u Beogradu posle kraće bolesti od posledica infekcije virusom COVID 19, saopštio je ovaj savez

Miloš Todorović – Makso (1957-2020), generalni sekretar Međuokružnog odbojkaškog saveza Raško - Rasinskog okruga (MOOSRRO), preminuo je u Beogradu posle kraće bolesti od posledica infekcije virusom COVID 19. Miloš je rodjen u Kraljevu gde je završio Gimnaziju. Studirao je i diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Po završetku studija, vraća se u svoje Kraljevo, gde je radio i stvorio porodicu. Njegov poslednji posao u MOOSRRO prekinula je prerana smrt.

Za njim smo ostali da žalimo svi koji smo ga znali kao poštenog, vrednog, odgovornog i pouzdanog saradnika, dobrog druga i vernog prijatelja, a posebno supruga Vera, kćerka Ana, sin Dušan i njegov omiljeni unuk Pavle“, navode u svom poslednjem oproštaju od našeg sugrađanina u Međuokružnom odbojkaškom savezu Raško - Rasinskog okruga.

Miloš Todrović Makso nije bio registrovan kao jedan od 16 pacijenata iz Kraljeva pozitivan na novi koronavirus Covid 19 (za koje podatke ima Zavod za javno zdravlje Kraljevo, jer je virusom zaražen dok se lečio na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“.

Neka je našem sugrađaninu Milošu Todoroviću – večna slava.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Zoran i Zorica Urošević

    Gost - Zoran i Zorica Urošević

    Prijatelju, brate, mili naš, počivaj u miru, čuvaćemo uspomenu na tebe i nećemo te zaboraviti. 
    • Ime: Zoran i Zorica Urošević