Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

20. april 2020.

Za poslednja 24 časa, danas do 15.00 u Srbiji je registrovano novih 312 pacijenata pozitivnih na novi koronavirus, a od posledica infekcije virusom Covid 19 umrle su još tri osobe, ukupno 125

Novi koronavirus Covid 19 u Srbiji je do danas preživelo i izlečilo se ukupno 870 pacijenata. Za poslednja 24 časa u Srbiji su od posledica infekcije izazvane virusom Covid 19 preminule još tri osobe (dve osobe muškog i jedna ženskog pola), pa je ukupan broj preminulih od početka epidemije sada 125.

Do danas u 15 časova, u Srbiji je registrovano ukupno 6.630 potvrđenih slučajeva COVID 19, a od poslednjeg izveštaja do danas testirani su uzorci 3.111 osoba, od kojih je 312 pozitivno.

Hospitalizovano je 3.867 pacijenata, na respiratoru je 108 pacijenata.

Do danas je u Srbiji testirano ukupno 41.812 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Članovi Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva i danas su održali elektronsku sednicu posle koje je saopšteno da je epidemiološka situacija na teritoriji Kraljeva izmenjena u odnosu na prethodni dan. Konstatovano je da je, od poslednjeg izveštaja, još jedna osoba pozitivna na Covid 19, tako da od početka „korona krize“ na teritoriji grada Kraljeva ima ukupno 26 potvrđenih slučajeva. Danas se, na testiranje u Veterinarski specijalistički institut, šalje 61 uzorak iz Kraljeva, a rezultati se očekuju u toku sutrašnjeg dana.

Od sutra, zabrana kretanja počinjaće u 18.00, umesto kao do sada - u 17 časova.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Boban

    Gost - Boban

    Zdravstveni centar Studentica je objavio na svom profilu ODLAZAK HEROJA i to sedam dana nakon njegove smrti.Sedam dana?
    • Ime: Boban