Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. maj 2020.

Planinarsko društvo „Radočelo“ iz Ušća danas obeležava svoju prvu godišnjicu postojanja, a za to vreme dva i po puta uvećalo je broj članova iza kojih su brojne planinarske akcije i osvojeni vrhovi

Na dan osnivanja društva, 1. maja prošle godine, 17 građana Ušća, ljubitelja planina i planinarenja se priključilo društvu.

Planinarsko društvo „Radočelo“ danas ima oko 40 članova, a u toku godine ušćanski planinari učestvovali su na mnogobrojnim planinarskim akcijama, u kojima su prešli veliki broj planinarskih i pešačkih staza.

Ovo društvo posvećeno je očuvanju životne sredine, podizanju ekološke svesti, promociji zdravih stilova života i prirodnih potencijala Ušća i okoline, kao i šire, a pre svega razvoju i promociji planinarenja.

Pogledajte – u video reportažu zgusnutu priču o prvoj godini PD „Radočelo“iz Ušća

S obzirom da Planinarsko društvo „Radočelo" Ušće još uvek nema licenciranog planinarskog vodiča u 2020. godini nije predviđena ni jedna samostalna planinarska akcija, već će se, kao i prošle godine, ušćanski planinari će se priključivati akcijama komšijskih planinarskih društava i sa vodičima sa kojima društvo potpiše sporazum o saradnji.

Godišnja članarina za nove članove je 800 dinara, od čega se 600 dinara prosleđuje Planinarskom savezu Srbije za izradu planinarskih kartica, markica i osiguranje.

Dišite punim plućima - Postanite član Planinarskog društva „Radočelo" Ušće!

Više informacija o Planinarskom društvu „Radočelo” možete saznati u Fejsbuk grupi Planinarenje Ušće - PD „Radočelo

fotografije: Planinarsko društvo "Radočelo" Ušće

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - DRAGAN

    Gost - DRAGAN

                    SVAKA ČAST,ČESTITAM VAM ,DA SE DRUŽIMO ŠTO VIŠE I LEPIH PREDELA I OSVOJENIH VRHOVA VAM ŽELIM,                                                                POZDRAV ,GIGO !
    • Ime: DRAGAN