Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. maj 2020.

Sa teritorije grada Kraljeva registrovan je još jedan pacijent pozitivan na novi koronavirus, od početka epidemije u gradu na Ibru evidentirana su ukupno 44 ovakva pacijenta od, do sada, 1.291 testirane osobe

Gradski štab za vanredne situacije u Kralje jutros je konstatovao da je epidemiološka situacija na teritoriji grada izmenjena u odnosu na prethodni dan. Registrovan je još jedan pozitivan pacijent, tako da su od početka epidemije do sada, na teritoriji grada Kraljeva, evidentirane ukupno 44 osobe pozitivne na virus „SARS-CoV-2“, koji izaziva zaraznu bolest Covid-19“ Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.291 lice na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je 44 (3,30%) zaražena. Danas se, na testiranje u Veterinarski specijalistički institut, šalje 110 novih uzoraka.

Gradski štab za vanredne situacije, na današnjoj sednici, doneo je i zaključak kojim se, u skladu sa merama Vlade Srbije i instrukcijama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID–19, korišćenje gradskog prevoza, koji započinje od 11. maja odobrava svim građanima grada Kraljeva.

Vojska Srbije, u skladu sa prestankom vanrednog stanja, više ne obezbeđuje zdravstvene ustanove na teritoriji grada Kraljeva.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments