Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. maj 2020.

Od početka epidemije, sa teritorije grada Kraljeva testirano je ukupno 1.479 osoba, a sa novoregistrovanima, broj onih kod kojih je do sada registrovan novi virus popeo se na 47, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, na jutrošnjoj elektronskoj sednici konstatovano je izmenu epidemiološke situacija na teritoriji grada u odnosuna prethodni dan. Registrovana su još dva pozitivna pacijenta, tako da je od početka epidemije   do   sada,   na   teritoriji   grada   Kraljeva,   evidentirano   ukupno   47   osoba pozitivnih   na   virus  SARS-CoV-2,   koji   izaziva   zaraznu   bolest   Covid-19.   Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.479 lica na teritoriji grada Kraljeva, odkojih   je 47 (3,18%) zaraženih.  

U   ponedeljak   se   na   testiranje   u   Veterinarsko-specijalistički institut šalju novi uzorci.

Epidemiološka   situacija   u   Gerontološkom   centru   Mataruška   Banja   je neizmenjena   i   u   objektu   Gerontološkog   centra   nema   zaraženih,   ni među korisnicima usluga ove ustanove, ni među zaposlenima, koji se nalaze pod merama karantina.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Bane

  Gost - Bane

  Bitno je da su bašte kafića pune.
  Sinoć u Kraljevu niz Omladinsku ulicu kao da je neki festival,ne može da se prodje od ljudi a u baštama stolovi prepuni!
  • Ime: Bane
  • Gost - Sandra

   Gost - Sandra

   Ko pušteni s lanca
   • Ime: Sandra
 • Gost - Gi Gi Ramone

  Gost - Gi Gi Ramone

  Pošto je broj zaraženih, relativno mali, s ozirom koliko stanovnika ima grad Kraljevo i okolina, zašto se ne objavljuje, gde se zaraženi nalaze, da bi ostali deo populacije izbegavao mesta gde se nalaze zaraženi. Ne imena, prezimena, adrese, već delovi. Da li gradski deo ili seoski, nebitno.
  • Ime: Gi Gi Ramone
  • Gost - Zox

   Gost - Zox

   Recimo da jedan živi u Omladinskoj, a drugi u Beogradskoj. Znači centar grada i Pijaca da se izbegavaju :-)) 
   • Ime: Zox