Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. maj 2020.

Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.596 osoba na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je ukupno 50 osoba (3,13%) registrovano kao pozitivno, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije

Na jutrošnjoj elektronskoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji Kraljeva konstatovano je da nema promene epidemiološka situacije na teritoriji grada u odnosu na prethodni dan. Nisu registrovani novi pozitivni pacijenti, tako da je od početka epidemije, na teritoriji grada Kraljeva, evidentirano ukupno 50 osoba pozitivnih na novi koronavirus koji izaziva zaraznu bolest Covid-19. Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.596 osoba na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je 50 (3,13%) zaraženih. Danas se na testiranje u Veterinarsko specijalistički institut šalju novi uzorci.

U Gerontološkom centru Mataruška Banja nema zaraženih korisnicima usluga, ni među zaposlenima koji se nalaze pod merama karantina.

Zahvaljujući donaciji firme DINOTEK iz Beograda, koja je omogućila JKP „Vodovod“ Kraljevo instalaciju opreme za proizvodnju dezinfekcionog sredstva – natrijum hipohlorita (NaOCl), Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva je nastavio aktivnosti na dodeljivanju ovog dezinfekcionog sredstva drugim lokalnim samoupravama. Do sad su obratile 32 lokalne samouprave, kojima je odobreno preuzimanje ukupno 10.840 litara natrijum hipohlorita (NaOCl), a koje će biti realizovano u narednim danima.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments