Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

16. maj 2020.

Na sednici Gradskog štaba bilo je reči i o kontroli rada javnog i taksi prevoza (uključujući i nelegalni) kao i o radu ugostiteljskih objekata, kod kojih su pronađene određene nepravilnosti, o čemu je obaveštena sanitarna inspekcija

Epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je izmenjena u odnosu na prethodni dan. Registrovan je još jedan pozitivan pacijent, tako da je od početka epidemije do sada, na teritoriji grada Kraljeva, evidentirano ukupno 51 lice pozitivno na virus koji izaziva zaraznu bolest Covid-19. Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.666 osoba na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je 51 (3,06%) zaraženo. Danas se, na testiranje u Veterinarsko specijalistički institut, šalju novi uzorci.

U Gerontološkom centru Mataruška Banja nema zaraženih, ni među korisnicima usluga ove ustanove, ni među zaposlenima, koji se nalaze pod merama karantina.

Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje komunalne milicije sprovode redovne aktivnosti na kontroli primene propisa i odluka, a naročito onih donetih u  cilju sprečavanja i širenja epidemije zarazne bolesti „Covid-19“. Vršena je kontrola rada javnog i taksi prevoza, nelegalnog linijskog prevoza, kao i rada ugostiteljskih objekata, kod kojih su pronađene određene nepravilnosti, o čemu je obaveštena sanitarna inspekcija. Takođe, vršena je kontrola poštovanja sprovođenja mera Predškolske ustanove, i tom prilikom je konstatovano da se sprovode na veoma visokom nivou., navodi se u saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije u Kraljevu

Zbog šumskog požara veće razmere na području Studenice, angažovan je i određen broj pripadnika civilne zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava u cilju podrške vatrogasnim ekipama Sektora za vanredne situacije i JP „Srbijašume“, kao i lokalnom stanovništvu.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - KV

    Gost - KV

    Slušaj ovo, vršena je kontrola NELEGALNOG taxi prevoza?! Pa njih valjda treba zatvoriti a ne kontrolisati?! Jel ima neko normalan?
    • Ime: KV