Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

18. maj 2020.

Prema podacima Gradskog štaba, u Kraljevu nema novoobolelih od Covida 19 među testiranima, a svi budući uzorci će biti testirani u laboratoriji „Vatreno oko“ u okviru Kliničkog centra Srbije

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, potvrdio je da je epidemiološka situacija neizmenjena u odnosu na prethodni dan. Nisu registrovani novi pozitivni pacijenti. Od početka epidemije, na teritoriji grada Kraljeva, evidentirana je ukupno 51 osoba pozitivna na novi koronavirus  koji izaziva zaraznu bolest Covid-19. Od početka epidemije testirano je ukupno 1.801 lice na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je 51 (2,83%) zaraženo. Od danas, svi budući uzorci će biti testirani u laboratoriji „Vatreno oko“ u okviru Kliničkog centra Srbije.

Prema informacijama dobijenim od kraljevačkog odeljenja Sektora za vanredne situacije, na teritoriji grada Kraljeva je, u danima vikenda, zabeležen veći broj požara, od kojih je najveći bio u naseljenom mestu Studenica, u zaseoku Dolac, gde je vatrom zahvaćena teritorija od oko 50 hektara borove šume i niskog rastinja. U akcijama gašenja učestvovao je veliki broj pripadnika vatrogasno–spasilačkih jedinica, dobrovoljnih vatrogasnih društava, pripadnika jedinica civilne zaštite opšte namene i meštana. Požar je uspešno lokalizovan i stavljen pod kontrolu.

U Gerontološkom centru Mataruška Banja nema zaraženih među korisnicima usluga, ni među zaposlenima, koji se nalaze pod merama karantina.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Dejan

    Gost - Dejan

    Vatreno oko, strašno, ime mora da su "smislili" Vučić ili Vulin !?
    • Ime: Dejan