Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. maj 2020.

Gradski štab za vanredne situacije u Kraljevu konstatuje da treći dan zaredom nema novoobolelih od Covida 19, ali najavljuje padavine danas i sutra od 20 do 40 litara po metru kvadratnom za 24 sata, lokalno i više

Epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je neizmenjena u odnosu na prethodni dan, konstantovano je na jutrošnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva. Nisu registrovani novi pozitivni pacijenti, pa je od početka epidemije ovde evidentirana ukupno 51 osoba pozitivna na virus koji izaziva bolest Covid-19.

Prema informacijama dobijenim od kraljevačkog Odeljenja za vanredne situacije danas i sutra,shodno narandžastom meteoalarmu RHMZ, postoji mogućnost da količina padavina u većini mesta bude od 20 do 40 litara po metru kvadratnom za 24 sata, a lokalno i više, i da, s tim u vezi, postoji mogućnost za potrebe reagovanja subjekata u navedenom periodu.

Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje komunalne milicije za danas planiraju pojačane aktivnosti na sprečavanju nelegalnog prevoza u saradnji sa Saobraćajnom policijom.

Ekipe civilne zaštite danas će dezinfekovati prostorije Dečjeg odmarališta „Goč“.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments