Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. maj 2020.

Svi uzorci poslati iz Kraljeva u utorak bili su negativni, osim rezultata osobe iz Kraljeva koja je testirana u Kliničkom centru Kragujevac; Štab će ubuduće zasedati po potrebi, a saopštenja dostavljati u skladu sa epidemiološkom situacijom

Prema informacijama dobijenim iz Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, sa teritorije grada Kraljeva je u utorak, 19. maja, na testiranje u laboratoriju Kliničkog centra Srbije „Vatreno oko“, poslat 31 uzorak na SARS-Cov2 virus. Svi testirani uzorci su bili negativni.

Istog dana, od osobe sa teritorije grada Kraljeva, koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac zbog pratnje maloletnog deteta kod  kojeg  je ranije dijagnostikovan virus SARS-Cov2, uzet je bris i dobijen je pozitivan rezultat.

Registrovanjem tog slučaja, na teritoriji grada Kraljeva je do sada evidentirano 52 Covid19 pozitivna slučaja.

U sredu, 20. maja, na testiranje u laboratoriju Kliničkog centra Srbije „Vatreno oko“ poslat je 41 uzorak sa teritorije grada Kraljeva.

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva će zasedati po ukazanoj potrebi, a saopštenja će biti dostavljana u skladu sa epidemiološkom situacijom i dobijenim izveštajima od nadležnih službi i institucija, koje i dalje prate sprovođenje mera u stanju proglašene epidemije.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments