Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. maj 2020.

Zavičajno i Odeljenje periodike i dalje ne rade, u prostoru pozajmnih odeljenja dozvoljen je boravak tri osobe istovremeno (ne računajući zaposlene), poželjno je da se knjige za pozajmicu naručuju putem mejla…

Od ponedeljka, 25. maja  Narodna biblioteka „Stefan Prvovenčani” Kraljevo biće otvorena za korisnike od 8 do 20 časova, svakog radnog dana i subotom od 9 do 14 časova.

U tom periodu moguće je obaviti pozajmicu i vraćanje knjiga na Pozajmnom odeljenju za odrasle i Dečjem odeljenju, koristiti literaturu u čitaonici Naučnog i Dečjeg odeljenja, uz ograničenje broja korisnika koji istovremeno mogu boraviti u čitaonici, u skladu sa preporukama o socijalnom distanciranju, dobiti informacije o periodičnoj literaturi na Odeljenju periodike, kao i o zavičajnoj građi na Zavičajnom odeljenju.

Čitaonice Zavičajnog i Odeljenja periodike biće zatvorene do daljeg.

Ogranak u Mataruškoj Banji biće otvoren od 8 do 15 časova svakog radnog dana.

Kako bi se smanjio kontakt između zaposlenih i korisnika i skratilo vreme boravka korisnika na odeljenjima, prema preporukama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo za organizaciju rada u biblioteci, poželjno je da se knjige za pozajmicu naručuju putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Informacije o dostupnosti i preuzimanju rezervisanih knjiga bibliotekari će dati korisniku u toku danu u kojem je upućena rezervacija. U upitu za rezervisanje knjige, neophodno je da korisnik navede ime i prezime, broj telefona, adresu i godinu svog rođenja. Preuzimanje rezervisanih publikacija obavljaće se na Pozajmnom odeljenju za odrasle i Dečjem odeljenju. Korisnici su dužni da strogo poštuju ograničenja i smerice za kretanje u prostorijama Biblioteke. U prostoru pozajmnih odeljenja dozvoljen je boravak tri osobe istovremeno, ne računajući zaposlene.

Slobodan pristup fondovima Biblioteke i dalje je zabranjen.

U cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19, kraljevačka biblioteka i dalje sprovodi stroge preventivne mere, obavezujuće za zaposlene i korisnike.  U tom smislu, obavezno je nošenje maski i rukavica u prostorijama Biblioteke.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments