Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 23. jul 2020.

Nervira te srpsko novinarstvo, nedostatak hrabrosti, senzacionalizam? Prijavi se za besplatnu petodnevnu Letnju školu novinarstva na kojoj ćeš učiti kako ono što ne valja da promeniš, a najbolji polaznici će biti nagrađeni 

Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres, u saradnji sa Dojče vele akademijom, organizuje „Letnju novinarsku školu“ za 12 polaznika – srednjoškolaca iz Srbije

Pored petodnevne online obuke iz novinarstva i medijske primenosti, koja će biti održana u periodu od 13. do 17. avgusta, za polaznike će biti organizovan i interni konkurs za najbolji rad. Najbolji radovi biće nagrađeni vrednim nagradama.

Učešće u programu je besplatno.

Formular za prijavljivanje možete pronaći na sledećem linku:

https://goo.gl/forms/RGUmZ4OBDoYnguAz1

Prijavljivanje traje do 1. avgusta 2020. godine.

“Letnja novinarska škola“ organizuje se u okviru projekta „Young Media“ koji zajednički sprovode Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres i Dojče vele akademija.

Za sve informacije možete se obratiti na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 034 362 871.

fotografija: Lokal pres

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Q

    Gost - Q

    Pre svega ciljevi ovog udruzenja se ne poklapaju sa njihovim postupcima. Odabir kandidata na osnovu imena i prezimena je samo jedan od diskutabilnih postupaka . Toliko o nezavisnosti.
    • Ime: Q